S* SP CH Labolina´s Gremlins

 

   Gremlins pappa är en tysk import (oriental chokladtabby) som heter GIC Hipstars Attila JW och ägs av Maria Madsen och Labolina's. Mamman är en svarttickad oriental och heter S*Labolina's Drama Queen.

 

Gremlins kan pussas på riktigt. Vi ställde ut honom hos Sydkatten i Malmö och han fick Ex 1 båda dagarna. Gremlins kallas för Mumsabiten. Han sover i knävecken på mig och är bara social när han vill. På morgnarna är han jättekelen och om jag böjer mig ner i hallen hoppar han upp på min rygg. Han är så prickig som mässling och blå som en sommarnatt. Vi tycker att han är världens vackraste!

 

Han parade och parade men ingenting hände, så antagligen var han steril. Till slut tyckte jag att det var orättvist mot både honan och honom så jag lät kastrera honom när han var 14 månader gammal. Nu har de fått ett lugnare liv tillsammans.

 

Gremlins ställdes ut i Alingsås 5-6 maj 2012 och blev Best in Show Ungdjur båda dagarna! Åh så stolt jag var!  

I augusti fick han 2 CAC i Helsingborg.

I september 2012 blev han Champion i Göteborg! Champion! I februari 2013 fick han två CAP i Kristianstad. Nu har han tagit rabiesvaccin och skaffat pass så att han kan ställas ut i Danmark i maj månad. I Malmö blev han Premier och fick 1 CAPIB. Han blev Best In Show kastrathane i Viby i Danmark 130506! Jag var så stolt!

130511 blev han International Premier i Alingsås. Dagen efter fick han sitt första CACGIB. I Trelleborg blev han Nom och fick CACGIB på lördagen och på söndagen kom hans tredje CACGIB.

Nästa utställning blev Kalmar och där tog han två CACGIB och på söndagen blev han

Best In Show kastrathane .

I Dragör, i Danmark, blev han Best In Show kastrathane båda dagarna, 130803 och 130804. På Scandinavian Winner i Norrköping blev han Grand International Premier. I Västra Frölunda och i Ljungbyhed fick han sina certifikat CAPS båda dagarna. På World Winner i Aalborg, Danmark fick han sitt CAPS. Tyvärr missade vi V. Frölunda eftersom det var fullt. 2012 hamnade han på 30:e plats som ungdjur Sverige kat IV. 2013 blev han nummer 14 som kastrathane kat IV.

Gremlins har blivit en cirkuskatt som klättrar och hoppar på mig när jag minst anar det. Det kan komma en katt flygande och sen ska han balansera på mina axlar, 1.76 m upp i luften. Han tycker det är det roligaste som finns just nu. En dag kom han farande i luften när jag öppnade ytterdörren och så landade han på min ena axel. Han måste ha hoppat rakt upp i luften. Han har varit en underbar styvpappa till kattungarna och lekte med dem hela dagarna. Han tvättade dem och släpade runt på dem fast de var stora och kunde gå själva.

Gremlins fick sitt 6:e cert (CAPS) och blev NOM i Korsör i Danmark 140209. Det blev oavgjort och skiljedomaren valde den andre katten. I Kristianstad blev han BIS båda dagarna, 201422 och 201423. Lille sötnöten.

Han blev BIS båda dagarna i Årslev, Danmark 140315 och 140316 och Best of Best kat IV på lördagen. Han blev Supreme  Premier i Trelleborg i maj. Hans utställningskarriär har varat i två år. Om han skulle dyka upp och BIS:a 2015 så är det isåfall för att få titeln Distinguished Show Merit, det fattas ett BIS, annars tror jag att han går i pension nu som utställningskatt.

 

Under maj månad är han Månadens katt och omslagskille på sajten www.siames.ifokus.se.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

De 15 bebisbilderna här ovan är tagna av uppfödaren Maria Madsen.

 

 

 

'

                    

 

 

    

 

       

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pia Kjellsson © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use • pikjon@telia.com mobil 0761-720996