S*Feng's Resolve

- Ögat -

      

fick sitt smeknamn p.g.a. en ögoninflammation han hade som liten. Jag trodde han skulle hata mig eftersom jag tvättade och smorde honom i ögat tre gånger om dagen i en hel vecka och dessutom gav jag honom mjölkersättning några kvällar när det bara fyra spenar öppna i mjölkbaren och vi hade fem kattungar.

 

 

Ögat spinner så fort han ser oss, står och ropar på oss utanför toadörren och bara älskar oss över allt annat. Vi älskar honom tilbaka, gränslöst. Han är väldigt kelen och social och världens gosigaste. Han ligger alltid i knät och över halva laptopen. Hans favoritleksak är en hammarhaj och om man kastar papper från en klädklisterrulle i papperskorgen så välter han ut innehållet för att sno detta. Han apporterar ibland.

Han är en ljust chokladmaskad hane (SIA b) som blev könsmogen tidigt och kastrerades vid 5 månaders ålder. Han ställdes ut våren 2010 och fick Ex 1. Han var duktig på att busa upp kattungarna i kull två till fyra och lekte ofta med dem. Han tvättade dem kärleksfullt och sov gärna i hög med dem. Han har vuxit upp till en muskulös herre som bara blir gosigare varje dag. Han hatar apelsin och är livrädd för dammsugaren.

 

Ögat är nu en mycket vacker herre.

Den fula ankungen har verkligen blivit en svan! Tyvärr har han vitilligo och det är diskvalificerande i utställningssammanhang. Han är nu 5 år gammal men busig och kelen som en kattunge.

 

 

 

                                                                                

             

                       

                     

 

 

 

 

 

 

Ögat och lilla Rosita som nu bor i Norge.

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                               

 

 

 

 

Pia Kjellsson © 2009 • Privacy Policy • Terms of Use • pikjon@telia.com mobil 0761-720996